LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea produselor achizitionate pe www.yko-yko.ro se face doar pe teritoriul Romaniei, prin curier rapid (Fan Curier si DPD Romania), prin urmatoarele servicii:

Livrare standard prin Fan Curier si DPD Romania
Pentru comenzile plasate de luni pana duminica, pana la ora 24:00, produsele sunt livrate intr-un interval cuprins intre 24 si 48 de ore, pe tot teritoriul Romaniei. In anumite conditii, acest interval de livrare poate fi depasit:

  • Conditii meteorologice nefavorabile independente de voința companiei (ceață, viscol, înzăpeziri, ploi abundente, inundații, cod galben/portocaliu/roșu, polei, drumuri închise/nepracticabile, etc);
  • Număr mare de comenzi înregistrate și aflate în operare;
  • Volum mare de comenzi în raport cu dotarea logistică existentă în situații deosebite sau perioade de an aglomerate (Crăciun, Black Friday, Paște, 1-8 Martie, etc).

Livrare waste free cu ambalaj returnabil prin DPD Romania
Ne-am parteneriat cu R-CREATE pentru alternativa lor sustenabila la ambalajele traditionale – un ambalaj de transport refolosibil, bazat pe un sistem de returnare dedicat. Utilizarea ambalajului returnabil R-Create duce la diminuarea semnificativa a cantitatii de ambalaje de unică folosinta si a poluarii.

Produsele comandate online sunt livrate clientului de către curier în ambalajul lor primar şi sigilate în ambalajul returnabil R-CREATE. Clientul desigilează, preia produsul şi înmânează ambalajul returnabil R-CREATE curierului. Astfel, ambalajul reintră în circuitul de livrare şi prin procedura standard de retur, poate fi refolosit chiar şi de peste 20 de ori. La finalul ciclului de viaţă al fiecărui ambalaj, R-CREATE asigură colectarea şi reciclarea lui.

Ambalajul returnabil R-create este un serviciu disponibil DOAR la livrările prin curierul DPD.
Denumirea serviciului la checkout din yko-yko.ro este DPD LIVRARE WASTE FREE CU AMBALAJ RETURNABIL.

COSTUL SERVICIILOR DE LIVRARE

Pentru serviciul standard, atat Fan Curier, cat si DPD Romania, costul este de 20 lei.
Pentru serviciul DPD livrare waste-free cu ambalaj returnabil, costul este de 25 lei.

In cazul platii la livrare/ramburs prin curier se aplica o taxa de procesare plata la livrare in valoare de 5 lei.


RETURNAREA PRODUSELOR

Poți returna un produs achizitionat pe www.yko-yko.ro în termen de 14 zile calendaristice de la primirea lui.
Conditia acceptarii returului este ca produsele sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (sa nu fie deteriorate, sa nu prezinte semne de purtare, sa aiba toate etichetele intacte).
Iti recomandam sa probezi produsele fara indepartarea etichetei detasabile. Trebuie sa mai stii ca returul produsului fara eticheta de compozitie nu poate fi acceptat. Produsele marcate in formularul de retur trebuie predate integral curierului, exact cum au fost bifate in site la solicitarea returului. Daca in coletul de retur se afla produse diferite fata de cele din formularul completat, dupa verificarea pachetului de catre curier, preluarea va fi refuzata.
Daca în urma verificărilor produsul nu îndeplinește condițiile de retur, te vom contacta pentru a-ți comunica acest lucru.

Voucherele cadou nu se pot returna.

Returul produselor achiziționate prin vouchere cadou/ valorice în vederea rambursării contravalorii lor nu este posibil. În această situație este posibilă doar înlocuirea produsului.

Produsele de lenjerie intimă nu se pot returna din motive de igienă personală. Acestea sunt: chiloți, sutiene, bustiere, costume de baie, șosete și dresuri.

Pași de urmat
1. Completează formularul online disponibil aici
2. Formularul de retur este aferent unei singure comenzi. Daca vrei sa returnezi produse din comenzi diferite, va trebui sa reiei procesul pentru fiecare comanda plasata
3. În urma completării formularului, vei primi un email de confirmarea a înregistrării returului, precum și adresa la care trebuie trimise produsele.
4. Poti trimite produsele pe care doresti sa le returnezi, prin orice serviciu ales de tine de curierat rapid, în sistem door-to-door. YKO-YKO nu va putea ridica retururile din alte puncte de livrare.
5. Te rugăm să nu depășești termenul de retur

RETURNAREA BANILOR

Temenul de procesare al returului este de 14 zile de când produsul ajunge la sediul nostru și avem toate informațiile necesare returnării banilor.

Returul produselor achiziționate prin vouchere cadou/ valorice în vederea rambursării contravalorii lor nu este posibil. În această situație este posibilă doar înlocuirea produsului.

Rambursarea banilor se face în funcție de modul de plată folosit la plasarea comenzii online. Dacă ai achitat prin:

  • Card – rambursarea sumei se va face pe același card prin intermediul procesatorului de plăți. Suma va fi vizibilă în contul tău în funcție de tipul cardului și de contractul pe care îl ai cu banca emitentă.
  • Ramburs la curier – vom transfera banii în contul bancar trecut în formularul de retur.
  • Transfer bancar – vom transfera banii în contul bancar trecut în formularul de retur.

Lipsa informațiilor despre contul bancar (IBAN și titular) din formularul pentru retur va întârzia efectuarea plății.