Ce facem cu puloverele cu motive de Crăciun din ianuarie până în decembrie? Cât de sustenabil este să ne cumpărăm un obiect pe care să îl folosim o singură dată pe an?

Ce facem noi 

Ne-am propus să strângem cea mai mare colecție de pulovere pre loved cu motive de Crăciun din România.
Sperăm ca aceasta va fi disponibilă pentru a fi închiriate în decembrie 2024. Este o modalitate de a folosi cât mai MULT și cât mai MULȚI ceea ce există deja.

Cum poți ajuta

Dacă ai în dulap un astfel de pulover cu motive de Crăciun, care ți-a fost alături la câteva mese festive, dar crezi că poate face mai mulți oameni fericiți, trimite-l către noi!

Te asigurăm că va fi îngrijit cum trebuie și va avea o misiune cu totul specială! Să spună povestea sustenabilității în cea mai magică perioadă din an!
În plus, pentru fiecare pulover donat, vei primi un cadou sustenabil din partea noastră, pentru o achiziție “seasonless”.
Pentru fiecare pulover donat vei primi un voucher valoric de 50 lei pe care îl poți folosi pe YKO-YKO.ro

Unde pot fi trimise puloverele

YKO-YKO: Strada P.I. Ceaikovski nr.5B, etaj 3, ap.26, sector 2, București, 020261

Ce facem cu puloverele cu motive de Crăciun pe care nu le mai purtăm reprezintă doar un pas în adoptarea unei atitudini mai sustenabile în relația cu moda.  Află mai multe despre inițiativele YKO-YKO și recomandările pentru o garderobă mai sustenabilă din secțiunea Editorial.

Îți mulțumim!

YKO-YKO

Wearing & Awaring