YKO-YKO organizează duminică, 24 septembrie un nou POP-up SHOP de modă sustenabilă în inima orașului. Cafeneaua AM PM Coffee & More, din Strada Paris 7A, București, situată la doi pași de Piața Victoriei este gazda celui mai nou POP-up YKO-YKO.

Acest nou parteneriat aduce mai aproape de consumatorii de fashion, dar și de cunoscătorii brandurilor sustenabile o selecție de produse cool, adaptate stilului de viață activ, urban.

La YKO-YKO POP-up SHOP poți descoperi o selecție de haine, pantofi și accesorii prietenoase cu oamenii și Planeta, de la branduri sustenabile din Europa.
În plus, poți explora secțiunea LAST CHANCE – ultimele mărimi, ultimele modele. Acestea sunt piese din colecțiile trecute ale unor branduri de referință în moda sustenabilă.
Thinking MU, Dedicated, Flamingos Life, Indosole, Brava Fabrics, Ecoalf, Armedangels disponibile acum la prețuri speciale.
  • materiale organice
  • alternative reciclate
  • produse vegan friendly
  • inovații textile
  • branduri internaționale

În plus, te poți bucura de cafea bună, atmosferă relaxată și multe informații despre cum îți poți adapta garderoba pentru a răspunde nevoilor tale, dar pentru a fi și mai prietenoasă cu mediul.

Acest nou POP-UP SHOP de modă sustenabilă în inima orașului face parte din inițiativele YKO-YKO de a aduce alternative, informații și exemple de bune practici în materie de producție mai aproape de consumatorul român. Află mai multe despre inițiativele YKO-YKO aici.

YKO-YKO
Wearing & Awaring