Ce conține selecția REduce-REuse-REcycle Simply Sustainable? Una dintre propunerile din catalogul YKO-YKO pentru Craciun este selecția RE-RE-RE. Acesta este un mix de produse prietenoase cu mediul înconjurător, realizate din deșeuri sau materiale care beneficiază de o nouă șansă la viață.

Descoperă puterea transformatoare a upcycling-ului și a reutilizării creative!

Ce conține selecția REduce-REuse-REcycle Simply Sustainable

Agendă din hârtie certificată eco FSC și copertă din denim reciclat

manufacturată de PAPER ART în atelierul lor din București.

Lumânare parfumată pe bază de ulei alimentar uzat, produsă de OilRight

Oil Right esteun business social eco-inclusiv din Timișoara.

Oferă o alternativă curată și la îndemână de colectare și reutilizare a uleiului alimentar folosit. Acesta e procesat și transformat, cu ajutorul persoanelor vulnerabile angajate, într-un produs lumânări de calitate, cu un design simplu și atrăgător. Ideale pentru relaxare sustenabilă și decor interior responsabil.

 

Obiecte vintage curatoriate de Vintage and Retro Fever

Decorațiuni unicat cu trecut și viitor, recuperate și recondiționate cu mare atenție la detalii. 

Portofel din piele vegetală de ananas (Pinatex)

Acest portofel este lucrat manual în atelierul din Iași al brandului românesc HUNA.

Ana, fondatoarea HUNA, militează prin munca ei pentru reducerea consumului excesiv de piele animal. De altfel, HUNA înseamnă puterea oamenilor de a comunica cu natura. Puterea de a gandi fără limite si de a ne concentra atat pe prezent cat si pe viitor. Puterea de a schimba, de a evolua si de a îmbunătăți ce găsim in jurul nostru.

Decorațiune din resturi textile

Create de Adina Casas, artist local pasionat de reparare și reutilizare.

Adina Casas recuperează textile cărora le dă o nouă viață, prin tehnici creative de upcycling si visible mending.

Ceas din 100% plastic reciclat certificate GRS

Produs de brandul suedez CHPO în condiții etice de muncă. CHPO a fost fondat in Suedia, în 2013. Ochelarii, ceasurile și accesoriile brandului sunt inspirate de skateboarding, muzică și artă. Made for Everywhere e mottoul lor, o viziune a unei societăți bazate pe egalitate, lipsa rasismului și a homofobiei.

În fiecare sezon, CHPO produce colecții speciale în colaborare cu diferite organizații non-profit sau caritabile, donând integral profiturile realizate din vânzarea lor.

Sperăm să te inspire în alegerile tale și te invităm să afli mai multe și despre selecțiile ORGANIC, PEOPLE & PLANET și ONE GIFT THAT KEEPS ON GIVING din Colecția Simply Sustainable.

YKO-YKO
Wearing & Awaring