Povestea brandului THINKING MU – PENTRU CEI CE GÂNDESC LIBER

Este unul dintre primele branduri sustenabile din Europa. Daca știai asta, cu siguranță nu te-ai gândit că MU este chiar câinele fondatorilor, un micuț și înțelept Jack Russell. 

Behind the Brand THINKING MU
Behind the Brand THINKING MU

Cum a început povestea THINKING MU

Thinking MU s-a născut în 2008, sub numele de Intrepida MU, ca un proiect distractiv și relaxant al unor prieteni pasionați de fashion. Planul pus pe hârtie nici măcar nu includea conceptul de sustenabilitate. Tot ce-și doreau era să creeze haine cu „bun simț”.

Pe firul intuiției și al firescului, au ales bumbac organic pentru a da viață unor piese de îmbrăcăminte. Acestea exprimau pasiunile și valorile lor comune: prietenia, relaxarea, mâncarea bună, muzica de calitate, acele „buenas costumbres”, asa cum obișnuiesc să le numească.

O viziune clară

Încet- încet, pe măsură ce au început sa crească, au devenit tot mai conștienți de impactul pe care îl au și de ce înseamnă, cu adevărat, sustenabilitatea. Fără a renunța la simțul umorului, au ajuns în punctul în cunoaștem noi acum povestea brandului THINKING MU.

  • este un brand vizionar,
  • într-o evoluție permanentă,
  • cu un obiectiv clar: transparența de-a lungul întregului proces de producție, trasabilitate, condiții etice de muncă și economie circulara.

Acestea nu sunt doar promisiuni frumoase, ci acțiuni reale, pe care le poți urmări cu ușurință. Mai multe detalii aici.

Fiecare articol de îmbrăcăminte Thinking MU are o etichetă marcată cu un cod QR, în spatele căruia vei descoperi cum a fost realizat și care e impactul lui asupra mediului înconjurător.

Here Comes the Sun

Simbolul Thinking MU este Soarele. O metaforă pentru căldura mediteraneeană, pentru zilele lungi, pentru Barcelona, optimism, oameni luminoși, pentru bucuria de a vedea în fiecare nouă zi o ocazie de a fi mai buni

Behind the brand THINKING MU

Dar, mai presus de orice, Soarele, care strălucește fără oprire peste tot, e un simbol al deșteptării.

Behind the Brand THINKING MU este o adevărată sursă de insipirație și pentru YKO-YKO. Un manifest pentru colaborare, pentru revenirea la normalitate, la bun simț și respect pentru lucrurile mici, dar esențiale vieții. Wearing & Awaring.

THINKING MU, welcome to the YKO-YKO tribe!

Vezi selectia de produse THINKING MU/YKO-YKO.